Självutvecklingsresan Session 7 – Känn inåt och öppna upp för obegränsade möjligheter!

Jag efter en av mina självutvecklingsworkshops. Jag blir glad av att ge vidare det jag fått lära mig :)
Efter en självutvecklingsworkshop. Jag blir glad av att ge vidare det jag fått som ni ser.

Jag är din självutvecklingscoach – häng med varje dag!

Dagens övning handlar om att känna in i ditt hjärta och öppna upp för alla möjligheter!

1, Börja med en att sitta bekvämt, gärna med rak rygg och andas djupa andetag. Bara sitt och observera din andning utan att försöka förändra den. Sätt t.ex. mobilen på 5 minuter.  Om tankar kommer – försök bara att lägga fokus tillbaka på din andning.

2, Ta några djupa andetag till där du tänker att du andas in i dig själv och känner in i hjärtat. Känn, vad är det ditt hjärta säger till dig? Vad är det som är viktigast nu för dig att våga förändra i ditt liv? Våga lyssna nu. Det är ditt liv. Du är en värdefull, viktig människa. Ta dig själv på allvar.

3, Tillåt dig att tänka helt fritt, om allt vore möjligt, hur skulle du vilja att ditt liv såg ut? Lyssna inte om det kommer tankar som att ”det kommer aldrig gå”, ”jag klarar det inte” osv. Välj att istället ÖPPNA UPP FÖR DE OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETERNA!!!! Känn dom och öppna upp för att ALLT ÄR möjligt för dig!

Exempel på vad som kan komma upp när man gör den här övningen:

Vill du byta jobb, satsa på en ny karriär, hoppa på en utbildning? Vill du må bättre i dig själv, hitta mer balans i livet och minska på stressen? Kanske är du singel och vill hitta en partner? Vill du göra slut på en relation för att det inte funkar? Vill du förbättra den relation du har idag? Vill du flytta, hitta en ny bostad?

4, Skriv upp allt det som du kommer fram till på en lista och fortsätt att öppna upp för alla möjligheter som finns! Kontra negativa tankar genom att säga till dig själv ”Allt är möjligt för mig nu!” Var glad och fira hur spännande livet är och allt livet kan erbjuda dig nu.

Det var dagens övning – vi ses imorgon igen. Tipsa/ dela gärna vidare! Ge oss gärna dina kommentarer här.

(snart är jag tillbaka med övningar även i videoform igen).

2 thoughts on “Självutvecklingsresan Session 7 – Känn inåt och öppna upp för obegränsade möjligheter!

Comments are closed.