Självutvecklingsresan Session 8 – Röj undan dina ”hinder”!

Jag är din självutvecklingscoach - häng med varje dag!

Jag är din självutvecklingscoach – häng med varje dag!

Hoppas att du njutit av gårdagens session och kommit in i ”Allt är möjligt för mig-känslan”. Vi ska fortsätta på den här vägen och hålla oss öppna och försöka se alla möjligheterna som finns för oss. Ofta tror vi att det finns hinder runtomkring oss – men när vi ser ovan dom och siktar in oss på våra mål istället, så har de en tendens att försvinna (eller så har de aldrig funnits där – de var bara i våra huvud).

Självutvecklingsresan Session 8 får du i uppgift att göra detta: (ha kul med denna övning – ta den inte på gravaste allvar).

Ställ dig mitt i ett rum där du kan stå fritt och ingen stör dig.

1, Andas djupt ner i magen och tänk att du i 10 andetag drar in ljus, fantastisk energi ifrån Universum.

2, Ta 10 andetag till och tänk att du i nu med varje andetag drar upp kraftfull, lugn energi ifrån jorden. 

3, Blunda och tänk efter. Ser du några hinder i vägen, mellan dig och dina mål, det du längtar efter? Det kan vara hinder i form av tankar som ”det kommer aldrig gå”, ”det blir för svårt”, ”jag kan inte lyckas med det” eller ”jag har inte tillräckligt med energi för att göra det här” eller så är det mer konkreta hinder du ser.

4, Se dina eventuella hinder omkring dig i typ pratbubblor och rent fysiskt nu slå/vifta bort dom med dina händer och ta i med kroppen. Lägg mycket energi och kraft in i det här. Tänk och ev. skrik/säg högt orden ”BORT”, ”BORT”, ”BORT”! Ha kul med denna övning! Himla skönt är det att tänka att man rensar bort det som är i vägen på det här sättet.

5, Njut av hur fri och ren du känner dig nu. Andas igen djupt och nu svep in med dina händer och armar runt omkring dig själv med ljusa tankar där du andas med alla underbara, fantastiska möjligheter. Med de svepande rörelserna föser du in massa ny, ljus energi och kraft i dig. Se ett vitt, vackert ljus som omringar hela dig. Känn ”Wow-känslan”, vad häftigt det är när vi öppnar upp för dessa ljusa, magiska sköna energier som kan fylla upp oss.

Det var dagens övning. Hoppas det rensade dig och gav dig ny kraft. Imorgon går vi vidare och konkret börjar formulera och jobba mot våra mål! 🙂

Dela gärna vidare, tipsa andra om denna häftiga resa och kom med kommentarer och frågor här om du har några!

2 thoughts on “Självutvecklingsresan Session 8 – Röj undan dina ”hinder”!

    1. Tack Ritva, kul att du tyckte det! Fortsätt hänga med på Din självutvecklingsresa och dela gärna vidare 🙂

Comments are closed.