Självutvecklingsresan Session 9 – Go for your goals!

Jag på en av mina självutvecklings-workshops.
Jag på en av mina självutvecklings-workshops.

Dags att konkret formulera och jobba mot dina mål.

Oftast är det vi vill ha, förändra eller längtar efter möjligt att realisera i våra liv. Jag har fått en del invändningar när jag berättar om att jag kämpar mot olika personliga mål. Människor har en tendens att säga ”är det verkligen realistiskt?”, ”det kommer bli svårt”, ”det är hård konkurrens” osv. Jag har fått invändningen, ”det är svårt att lyckas som bloggare och ”det är svårt att tjäna pengar på det”. Men jag VET att jag kommer att lyckas – det blir som jag tänker och tror för eller senare. Jag ser mitt namn högt upp på listan på de populäraste bloggarna.

Kom ihåg vi skapar vår verklighet varje dag med våra tankar och handlingar – vi bestämmer vad som är ”realistiskt för oss”. Välj idag att tänka de tankar som ligger i linje med dina drömmar – då kommer de att förverkligas – om du vill nå dom tillräckligt mycket och agerar därefter.

Kom ihåg att vi är värda BARA DET BÄSTA!!!! (skrik gärna ut det och känn hur det känns!) 100% kärlek, 100% lycka och 100% framgång! 🙂

Session 9 – Go for your goals!

I de senaste Sessionerna har du guidats till att fundera på och skriva ner det du längtar efter, det du skulle vilja förändra – dina mål helt enkelt.

Börja använda verktyget att affirmera och visualisera – det kan förändra ditt liv!

Innan du börjar affirmera är det bra att sätta dig i ett tillstånd av tacksamhet. Tänk och känn tacksamhet för allt som är bra i ditt liv. Skriv en lista på 10 tack om du vill.

1, Välj ut de 1-2 mål som är viktigast för dig att nå nu och gör affirmationer för dom.

2, Skriv upp dina mål OBS i presens-form – d.v.s. som att du redan uppnått dom. Jag ger här nedan idéer/ tips på hur du kan formulera, men skriv gärna om så det passar dig. Vill du så kan du affirmera i ”tack-form” eller skriva t.ex. ”jag är så tacksam och lycklig nu när jag lever i mitt drömhus, med mina drömman etc.

Affirmationer för:

Kärlek: Min perfekta partner är här nu. Jag älskar hen och hen älskar mig. Vi passar varandra perfekt i alla avseenden och på alla plan. Andligt, fysiskt, och mentalt. Tack för vårt underbara förhållande som bara blir bättre och bättre.

Jobb, karriär: Jag är på min perfekta plats och gör det jag älskar att göra. Alla mina talanger tas tillvara och får sitt rätta uttryck. Eller Jag jobbar med det jag älskar och tjänar bra med pengar på det.

Pengar: Pengar kommer lätt och ofta. Jag lever nu i ett tillstånd av överflöd. Om man ser en snygg, dyr bil på gatan (och tänker jag har inte råd med den) – affirmera istället, jag kan köpa den, jag har råd med den.

Barn: Tack för mina 2 fina, underbara barn. Jag älskar att vara mamma, jag njuter mycket av barnen som är så roliga.

Bostad: Tack för att jag nu bor i mitt underbara hus med fin trädgård, pool och bubbelpool utomhus. Nu sitter jag här under stjärnorna i jacuzzin och dricker Chanpagne.

3, Skriv gärna ner din affirmation eller dina 2 viktigaste 15 gånger per dag. Här kan du korta ner affirmationen till bara en mening om du vill. Jag brukar kombinera med smileys efter och de kan ha pratbubblor där de skriker ut ordet ”YES!”. Visualisera dina affrimationer och känn ”YES-känslan som du får för du har redan nått ditt mål. Du kan också rent fysiskt låtsas att du kör din drömbil i ditt vardagsrum, gå och titta på drömhuset, ta en broschyr ifrån resebyrån på din drömresa osv. Var lekfull och ha kul med det här, då kommer det gå som en dans! 🙂

Kommentera gärna här, berätta hur det går för dig eller ge oss andra dina personliga tips 🙂

Källa, boken Tänk dig ett bättre liv skriven av Anna-Stina Vrethammar.

4 thoughts on “Självutvecklingsresan Session 9 – Go for your goals!

Comments are closed.