Skapa ditt drömliv

jagbiokvall31sept

Du bestämmer hur ditt liv ska vara, du har kraften att skapa ditt liv som du vill ha det. Vill du göra det till en komedi eller tragedi? It’s up to you! Här är de steg som leder dig dit.

1, Jobba från grunden, hela digsjälv inifrån. Mår du bra kan du göra varsomhelst. Har du beroenden/ andra psykiska problem, sök hjälp för det först. Även om du inte har såna tydliga problem, så måste du ta hand om dig och se till att du har sinnesro. Inte bara fysiskt – träna, äta bra osv, utan tänk även på din insida. Vad behöver du göra för att må bra i själen? Gå på meditationer, självutvecklingskurser/retreats, yoga, kyrkan, gå ut i skogen och connecta med naturen? Alla kan hitta sitt sätt att ta hand om sin ”andlighet”. Och det gäller att hålla igång detta hela tiden. Man kan inte springa en maraton byggt på träning man gjort för länge sen, på samma sätt måste du ”keep it fresh”.

2, Ta reda på vem du är. Vad gör dig lycklig? Hur skulle du vilja att ditt liv ser ut när det gäller digsjälv, jobb, vänner, partners, fritidssysselsättningar? Om allt var möjligt, hur skulle du vilja ha det då? Bara du vet det. Och det gäller att strunta i vad andra ska tycka om detta. Det är ditt liv och dina drömmar.

3, Skriv upp precis hur du vill ha det, gör en lista och skriv den i presensform. Det är så man gör när man affirmerar. T.ex. ”Min perfekta partner är här nu, jag älskar honom och han älskar mig” eller ”jag har nu mitt drömjobb, alla mina talanger tas tillvara och får sitt rätta uttryck” eller ”jag tjänar nu mycket pengar på ett jobb jag älskar”. ”Jag bor i mitt drömhus med utsikt över havet” osv. Ja, bara du vet vad du längtar efter, formulera så det passar dig.

4, Affirmera och tilllämpa Attraktionslagen! Bra att börja med att stilla dig först, meditera gärna några minuter och fundera på allt du redan har i livet som du är tacksam för. Välj några affirmationer som känns viktigast för dig just nu. Skriv förslagsvis två affirmationer som nu känns viktigast för dig. Skriv dem 15 ggr per dag var och känn hur det känns att redan ha kommit dit du vill. Att bo i ditt fina hus, hålla din fina man/kvinna i handen, kör bokstavligen din drömbil/båt i vardagsrummet osv. Visualisera det du vill ha och känn det.

5, Varje gång under dagen som ”negativa tankar” kommer upp i ditt huvud, ändra dom på en gång och kontra med en positiv affirmation. Negativa tankar kommer, men de positiva tankarna är mycket starkare än de negativa, så de kommer lätt slå ut de negativa. Efter ett tag har du programmerat om din hjärna till att ”tro på” och automatiskt tänka de positiva tankarna – de som ligger i linje med dina drömmar.

6, Gör en ”vision board” där du klipper ut bilder ur tidningar som visar det du längtar efter. Drömkillen, drömhuset, snygga kläder, bilder på resor du vill göra, bebisar kanske (jag hade många bebisar på min board – och de kom :)) Du kan också skriva eller klippa ut meningar (affirmationer) som du sätter upp på tavlan också.

7, Agera på intuitionen. Affirmationer öppnar upp en dörr till intuitionen, men du är den som måste ta tillfället i akt och våga agera när det dyker upp möjligheter. Möjligheten som kan leda till drömjobbet, drömpartnern osv. Känn möjligheterna inom dig – de är ändlösa! Öppna upp för dom och var redo för när du ska agera.

8, Gör ditt fotarbete. Jobba mot dina mål, våga ta kontakt med de människor du behöver, be om hjälp. Tacka Universum/det du tror på för de delmål du uppnår och fira delmålen och målen som uppfylls.

9, Pass it forward. För budskapet vidare till de som inte känner till Attraktionslagen. Kom ihåg allt du ger i livet får du tillbaka på ett eller annat sätt.