Skapar draman i huvudet

Jag och min systerson Lukas och Wille i mitt knä.

Ännu en dag är snart till ända.. Det har varit en mysig dag och vi hade en rolig middag – en av de sista nu med storfamiljen.

Jag med min storasyster Kicki Theander och hennes son Marcus.
Jag med barnen på Lollo och Bernie cirkus. De tyckte det var superspännande (första gången de såg dom var de nog mest rädda för dom).

Efter middagen fick barnen titta på Ipad så jag fick vara med och spela kort med de andra för en gångs skull. Jag fick rusa lite fram och tillbaka och se till barnens olika viljor, men det gick i alla fall att vara med en omgång på Plump, så det var kul.

Fokade på sin Mickey Mouse.
Laura koncentrerad.. Kolla hennes skor – rätt coolt jag köpte dem innan jag fick Wille som en affirmation för att få barn och nu har mitt andra barn Laura dessa på sig. Läkarna sa att det skulle bli väldigt svårt. Snacka om bevis för att affirmationer funkar! )

Känns som det har varit en bra grej det här för vår storfamilj och sammanhållningen i ”klanen” (som pappa brukar säga). Roligt att kusinerna fått ses och umgås så mycket.

Wille och kusin David tar sig ett sent eftermiddagsdopp. 

Efter-pool race..

Känner skönt nog att jag lugnat ner mig, slappnat av och blivit av lite med Stockholms-tempot och stressen. Bävar lite för att åka tillbaka till ett vintrigt, ”hårt” Stockholm.. och disk, tvätt, vinteroveraller o.s.v. Jag har tyvärr en tendens att gå in i stress alltför lätt och då kan jag bli lite hetsig/”rivig” på grund av det. Har i stort sett lyckats släppa taget om alla känslor som nyss kändes rätt ohanterliga.. då kan de försvinna ibland.. Jag är väl en total ”känslomänniska” som har en tendens att skapa väldigt stora ”draman” i mitt huvud emellanåt. Sen några dagar senare, som nu kan jag undra vad det var jag jagade upp mig om/ fått så mycket ångestkänslor av.

Känner du igen dig kanske? Kommentera gärna. Hoppas du har det bra, kram!