Skönt – har fixat mina ögonbryn igen!

Direkt efter tatueringen. Jag tyckte brynen blev fina. Men de kommer bli ljusare än de är här sen när de läkt. En ljusbrun färg som jag hade sist lovade hon. Jag har inte mycket smink i övrigt här men ni kan ju tänka det hur det kommer bli sen..

Har varit på Stockholms Beauty Center och tatuerat mina ögonbryn igen, eller ja fyllt på med färg. Det känns tryggt att gå dit i och med att det är min f.d. granne Lulu som äger företaget.

Microblading kallas det eller 3d bryn på grund av att det blir ett realistiskt intryck av strån. Det gör lite ont att göra det i och med att man i början får rista några strån innan man får bedövning – så bedövningen ska komma ner på djupet. Men det är verkligen inte farligt. Det är så skönt att sen typ inte behöva göra någonting åt sina bryn på några år (!). Mina egna ögonbrynshår blandar sig ihop med tatueringen så det ser bra ut även om jag inte färgar själva hårstråna. Plockar bara dom lite såklart.

En ”före-bild” så ni kan jämföra. Alltså här är ögonbrynen också tatuerade fast mer än ett år sen så en del färg hade ramlat av.