Spännande grejer på gång

Haft en återhämtningsdag.. Varit på en andlig grej, fikat med vänner och simmat innan jag börjat jobba. Har knepet med texter, bilder och andra idéer till Ribbing Stylings hemsida och så den här bloggen. Min nya hemsideskille Rickard säger att han nu snabbt kommer jobba hop ett förslag. Känns så kul och bra att få en ny sida till företaget speciellt. Han skulle också fundera och komma med förslag på logga, flyers och visitkort. Himla bra. Man kan ju använda jättemycket sånt och dela ut lite överallt där man är – även i mer privata sammanhang ju.

Nästa vecka ska jag packa ihop homestagingen jag gjorde i Midsommarkransen. Den såldes för ett skyhögt pris före visning (trots att den inte var i ett sånt bra skick). Jag ska kontakta mäklaren som sålde där också och se om jag kan få lite mer jobb där. Spännande! 🙂 Sen behöver jag hitta ett nytt lager. Vill ha ett finare än jag haft förr om åren. Organiserat med hyllor, lådor som är märkta o.s.v. Och jag vill ha ett lite större lager än de jag haft tidigare. Det kommer nog göra att jobbet känns lättare och roligare tror jag. Får affirmera fram den perfekta lokalen nu! 🙂

Nu är jag hemma med barnen och ska ge dom middag snart. Kalkonköttbullar och något mer tror jag. Mange är iväg på en meditation plus middag så vi ska vara själva. Sen blir det lite fredagsmys. Lite popcorn och Crush eller så. Pratade med en väninna idag angående att vi ska åka iväg tre tjejer troligen på en weekend-resa. Antingen hälsar vi på en kompis nära Costa del Sol eller så tar vi en paket-tripp till en stad där flyg, hotell och allt ingår. Ska bli så nice! Hihi! Får se bara att det funkar med jobb och allt.

Ok hoppas du får en fin helg nu! Kram

One thought on “Spännande grejer på gång

Comments are closed.