Spännande grejer på gång! :)

Vaknade med en del oro och rädslor. Men försöker vända mina tankar, be min högre kraft befria mig ifrån min oro/mina rädslor och affirmerar. Jag väljer nu att ”lämna över” mina bekymmer till Universum och påminner mig att jag ska bara göra mitt ”fotarbete”.

Jag håller ju på att renovera en lägenhet som ska säljas och det kommer förhoppningsvis ge en del pengar och så bloggar jag ju och affirmerar att det kommer att ge stora inkomster framåt. Men lite stress/oro och så kan dyka upp i.om. att jag inte har en ”normal” fast inkomst.. Nu inför julen och allt när det kan känns som att ”alla andra” har sina trygga jobb och inkomster och betald semester o.s.v. o.s.v.. ja ni förstår..

Ska försöka söka lite jobb idag.. hade faktiskt fått en ”uppmaning” av en arbetsgivare att söka jobb där, så det peppar ju lite. Vet inte varför jag haft så svårt för att motivera mig med jobbsökandet.. Eller jag antar att det är att jag tycker det är så roligt och känns så rätt med bloggen och en del andra ”galna idéer”..

Nu ska jag börja med att sätta mig och affirmera och agera därefter. Har spännande grejer på gång – kommunicerar bl.a. med flera stora medier angående att få utrymme i dom. Snacka om att allt verkar möjligt ändå! 🙂 Fortsättning följer!

2 thoughts on “Spännande grejer på gång! :)

Comments are closed.