Stressad!

Efter en natt som kan nomineras till en av historiens sämsta p.g.a. att Laura skrikit och levt rövare hela natten.. så har jag varit ute i mitt renoveringsobjekt, dividerat med hantverkare fram och tillbaka och fått åka till olika affärer och fixa grejer till lägenheten. De är trevliga hantverkarna och det går väl framåt – men hoppas bara de kan bli klara snart.. vet inte varför det tar så lång tid alltihop!? Stressande, det kostar ju en massa varje månad att ha lägenheten (i.o.f.s. kan den öka lite i värde också medans men det är inte säkert..) men så kan man inte börja med något nytt projekt innan det här är klart..

Snart åker vi på en resa till Gran Canaria med storfamiljen – ska bli SÅ KUL OCH SKÖNT!!! 🙂 Men nu verkar det som lägenheten inte kommer bli klar innan det – vilket jag absolut trott innan. När renoveringen är klar måste jag ju styla upp den snyggt också. Det ska bli kul men kommer också betyda en del jobb och ta tid.. Men borde börja leta mäklare nu i alla fall. Får affirmera att den blir klar snart och att den blir underbart snygg, fantastisk och att allt går perfekt! 🙂

Hamnade framför ett coolt akvarium som bytte färg här.. där jag åt lunch..

Hann inte sminka mig men har ju alltid min lilla minieyeliner-tatuering och ögonbrynstatuering numera skönt nog.. Så har höjt ”lägsta-nivån” lite 🙂

Hade tänkt bara fixa lite med lägenhetsgrejer snabbt och koncist och sen kunna shoppa kläder idag.. Men nej, inte idag heller! Bah! De ringde såklart ifrån dagis och sa att Laura inte var tillräckligt pigg för att vara där.. så det var bara att avbryta allt och hämta.. Jaja ikväll kommer Mange i alla fall hem och kan hjälpa till med allt igen.

Förutom att jag är sjukt undersövd som vanligt.. detta småbarnsliv.. känner mig inte hundra frisk jag heller så bör väl försöka ta det lugnt och ta igen mig lite också nu så jag blir lite bättre till resan..