Tacksam och bubblande glad trots krock idag

Idag har jag varit i kontakt med mäklaren på Fastighetsbyrån Vasastan som sålde våningen jag homestageat i city. Andreas som han heter ville gärna rekommendera mig och Ribbing Styling till sina kunder och kollegor.

 Han skulle skicka vidare ett info-mail jag skickat till honom om oss, till sina 16 kollegor som sitter där – himla kul! Jag åkte lite senare förbi med lite visitkort o.s.v. som jag föreslagit i telefon, så jag fick hälsa på honom och så. Jag har inte fått träffa honom innan, för han var inte med på fotograferingen av våningen  på Rådmansgatan. Det blev ett trevligt möte – fast typiskt nog fick jag värsta kråkan i halsen typ precis när vi hade hälsat – har någon konstig rethosta – så fick knappt fram några ord.. Pinsamt.. Fast som tur var hade de vatten där så jag kunde hugga ett glas snabbt som ögat så jag kunde prata igen.. Ja ja, hoppas inte det gjorde så mycket. Han har ju sett min styling och gillade den, så det borde väl vara det viktiga.

Hämtning på dagis.. det busas det hejvilt.. Wille är tyvärr numera en retsticka som ska reta syrran och skrämma henne hela tiden.

Är så tacksam för att jag nu känner mig så glad igen. Det har varit rätt tufft ändå dessa småbarnsår och den här perioden förra året när jag varit mellan jobb o.s.v. Det gav nog mer oro och dåligt mående än vad jag insett förstår jag i efterhand. Nu känner jag mig så där bubblande glad igen när jag t.ex. träffar människor i jobbet eller när jag umgås med vänner. Jag känner att jag har en bra energi och att jag kan smitta andra med min positivitet. Så tacksam för att det gått så bra med lägenhetsförsäljning och att jag haft så otroligt mycket jobb i firman på en gång sedan nystarten. Känner mig helt på rätt plats och är säker på att det kommer fortsätta gå riktigt bra nu kul nog. Det finns så mycket jobb inom homestaging och inredning nu. (Förresten lägenheten vi stylat Midsommarkransen är uppe på otroliga nivåer. Wow!)

Little lady. Är som mamma tokig i katter, rosa och leopard-mönstrat 🙂 Hon kräver att ha sitt guldhalsband som hon fått av grandma på sig varje dag.

Jag hämtade barnen lite sent.. Lyckades p.g.a. en mycket irriterande flyttbil som var parkerad som en stoppkloss i kvarteret backa lite på en annan bil.. Blev ett litet märke på min bil och den andra bilen.. Så typiskt! Skrev som pliktskyldigast en lapp på den andra bilen.. 9 gånger av 10 ringer de inte tycker jag.. men det var ändå helt klart ett märke nu, så blir tyvärr inte förvånad om de ringer.. Har bara trafikförsäkring – blir som en affirmation om att man inte ska krocka tänkte jag väl typ, men men..

Laura väntar tålmodigt på brorsan innan vi kom iväg från dagis..

Barnen var söta på kvällen sen (om än vilda).. och jag fick gå iväg lite på en andlig grej en sväng senare. Himla skönt att få ett litet break och vila och så träffade jag en gullig tjejkomps där också så vi pratade en stund och smed planer för vår sunny-weekend-trip troligen rätt snart. Ok, that’s all for now. Kram

One thought on “Tacksam och bubblande glad trots krock idag

Comments are closed.