Tagen av polisen idag..

unknown-3

Efter brunchen idag skulle jag köra till ett ställe där jag skulle parkera bilen ett tag på söder. Det är en djungel av gator och massor av enkelriktade.. Hamnade i ett hörn där jag skulle få köra ett jättelångt varv runt kvarteren för att komma till platsen jag ville till.. så jag försökte istället ta ”the easy way out” och åka en pluttgata – typ 20 m-isch mot enkelriktat.. Men när jag svängt runt nästa hörn såg jag en blinkande polisbil precis bakom mig.. Jobbigt! Får blåsa och visa körkort och tänkte nu får jag väl minst en asdyr böter, men använder väl min ”dumma blondin-sida” och låtsas som jag hamnat helt fel av misstag.. Kanske tur att jag var rätt uppifixad, sminkad osv..? för de släppte mig utan någon böter eller något! De bara sa att jag skulle se mig för lite mer framåt. Puh, ibland ska man ha tur också! 🙂 Men jag lär inte göra så igen på ett tag..