Tänk om allting är precis som det ska vara?!

image

Jag fick möjlighet att gå iväg lite på en andlig grej ikväll, som jag verkligen behöver och som ger mig kraft. Det är en slags ”sharing-grupp”, där man använder verktyget ”sharing” d.v.s. att dela med sig sina tankar och känslor med varandra för att ge varandra ny kraft, hopp osv. Det är otroligt läkande och helande.

Det blev ett otroligt starkt möte idag där alla verkligen i lugn och ro var helt ärliga, avskalade och öppnade sina hjärtan för varandra. Så otroligt fint! När jag sitter där och lyssnar och verkligen känner in i mig själv, känner jag hur slut jag är och att jag är öm i hjärttrakten. Det är tufft att vara småbarnsmamma och få ihop alla bitar och samtidigt försöka hålla sig själv i balans och må bra. Men det är väl bara att acceptera att det är så här nu och försöka göra det bästa av situationen? Jag mår också väldigt bra och har massa spännande kul i mitt liv nu ju samtidigt. Kanske bara läge att ”släppa taget” och lämna över till ”Universum” hur allting är (och gå och lägga sig tidigt). Så som de sa på en ”Bara Vara-kurs” jag var på ”tänk om allting är precis som det ska vara” ändå?! En väldigt befriande tanke i alla fall! Vad tror du, är saker som de ska i ditt liv?

Är det vi som hela tiden försöker göra om verkligheten till något som vi tror att den ska vara, istället för att acceptera och uppskatta det som är? Är vår partner egentligen perfekt för oss, är vårt jobb det rätta, bor vi i den bostad som är bra för oss? Ja det var lite tankar som kom upp idag. Häftigt i alla fall att leva livet med en andlig dimension, som gör livet spännande. Ge mig gärna din input på det här. Kram