Tankar om livet. Roliga jobb. Jul, nyår…

Hej igen. Hoppas du har det bra så här i julstressen (antar jag). Det har varit mycket på min front som vanligt. Har känt mig både glad för nya radhuset och roliga jobb, men även känt mig lite nertyngd av mörkret emellanåt. Haft en del funderingar på livet och vad som är meningen med just mitt liv och vad jag borde göra av det. Jag är lite rädd att slösa bort det och inte göra det mesta av det tror jag. Kanske typiska tankar att ha runt jul, nyår och så. Men känner att jag glider mot mina mål, jag affirmerar och försöker göra det jag älskar att göra så mycket som möjligt.

Äntligen är renoveringen av vårt radhus klar både ute och inne. Huset målades ju om och är nu ljusgrått, ser nästan vitt ut – (vilket jag egentligen ville fast jag inte fick bygglov för det).

Pluttarna utanför vårt hus. De sitter på den nya altanen som byggts. Innan var det bara en cement-snutt direkt utanför huset.

Jag har jobbat här in i det sista innan jul med ett roligt uppdrag. Jag har fått hjälpa till med att inreda ett vardagsrum i Norra Djurgårdsstaden. Himla kul. Har hjälpt till med hur möbleringen ska vara, val av möbler o.s.v. Idag var jag och träffade Eva, min trevliga kund och vi stämde av planritning, förslag på soffor, sofftyger, belysning m.m. De skulle fundera lite på de val jag presenterat för dom nu och sen kommer vi att fortsätta med jobbet efter jul. Roligt!

De har lite klassisk stil så jag tänkte en modell på en howard soffa kunde passa. En 3:a och en 2:a skulle bli bra tror jag. En L-soffa skulle funka också men då blir inte inredningen lika flexibel.

Jag tycker dessa howard-soffor är klassiska och fina.
Det här var ett side-board som jag rekommenderade till dom. Gillar den här lite lantliga-klassiska looken (och framförallt så passar det mina kunder).
Ny serie från IKEA. Malsjö. Gillar verkligen dessa skåp och sideboards.
Här en fin Englesson byrå.

Från det ena till det andra så fick jag här i helgen till att ha inflyttningsfest. Jag gillar att samla många av mina vänner hemma på fest. Det blev lite intensivt dock för jag försökte få klart möbleringen i huset innan. Köpte bara någon dag innan en bokhylla och en skänk och målade om dom. Sen var det ju allt julpyntade som skulle göras nu också. Inte bara fick jag upp granen innan med massor av julpynt och belysning i men dekorerade också lite överallt i huset och även utanför huset.

Älskar färgade lampor i granen och mycket fina bollar m.m. Den är ännu finare i verkligheten faktiskt.

Lugnet före stormen.. Det var hett om öronen sen. Massor av folk. J-klar vad intensivt det kan bli att ha fest. Alla pratar med en samtidigt som man ska vara lugn och cool och ordna med allting.. som tur var mamma en life-saver och hjälpte till rätt mycket. Kanske lite många kuddar här men what can I do, älskar prydnadskuddar och plädar ju.. och har bara en soffa 🙂
Jag och min inrederkollega Anita.

Före festen lyckades jag också montera ihop min nya karaoke-maskin (och det var inget litet jobb).. Men stolt att jag fick det klart och vi hade kul och många sjöng på festen. Här testar Wille och Laura och sjunger i mickarna. Laura tycker det är lite roligare än Wille. Hon ville inte sluta. Gulligt. Jag tror hon är musikalisk. Wille vet jag tyvärr inte än.. lever fortfarande på hoppet men men..
Fick till en liten julhälsning också i dagarna.. Lite kul..

Ja ja. Nu i dagarna här har jag jobbat med inredning men även nu idag och lite i veckan köpt en massa julklappar och födelsedagspresenter till Laura som fyller 3 år imorgon otroligt nog. Vår minsting bebis 🙂 Och planerat hennes lilla kalas som ska vara imorgon med storfamiljen på Vindö (de som är där). På julafton kommer vi vara nästan hela storfamiljen därute kul nog, sen blir det lite färre andra dagar. Ska bli så skönt att komma iväg och vara lite barn ingen i familjen. Det kan också kännas konstigt och tomt ibland här emellanåt ju när jag inte har barnen här framförallt. Funderar på att eventuellt hyra ut ett rum här hemma till en student – tjej. Jag tror det skulle kunna bli bra och trevligt också – om man får tag på rätt person. Säg till om du känner någon som skulle vilja vara inneboende här hos mig. Måste vara en barnvänlig person såklart.

På nyår ska jag på en barnfri vuxenfest. Det ska bli roligt och skönt som omväxling. Sen framåt kommer jag ju ha barnen en hel vecka ”själv” på Gran Canaria – (fast med storfamiljen också), så måste få lite break emellan också.

Ok det var allt för idag. Hoppas du har det bra. God jul om vi inte hörs innan! Kram