Third time lucky!?

Idag åkte jag ut till huset i skärgården vi ska renovera med en tredje byggchef. Kände mig lite som en primadonna den här gången (äntligen :)) för han erbjöd sig hämta upp mig i sin bil och sen köra hem mig. Himla trevlig kille måste jag säga. Det var ju bra att inte i onödan åka med två bilar ju.. och skönt att slippa köra så långt igen.

Tredje gången gillt nu som jag åker ut och går igenom hela huset med en hantverkschef.. och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att vi denna gång kan få en bra deal så det funkar med budget och tidsplan och allt. Med de andra två har det inte gått att få ihop när vi planerat och räknat på allt.

Jobbigt när det kommer en massa bromsklossar i vägen när det bara kliar i fingrarna att börja jobba med detta fina hus. Jag vet ju precis nu hur jag skulle vilja göra med allt, golvet, väggarna, köket, våtutrymmen o.s.v. Älskar ju att inreda! Och få välja ut alla färger, tapeter, kakel, köksdetaljer mm, mm.

Anders tar bort skruvar för att lyfta på och kolla vad som finns under plastmattan i köket. Detta för att kunna planera golvläggningen.

Vi har kommit fram till att det är bäst att ersätta det gamla köket med ett nytt. Köket betyder ju otroligt mycket för helhetsintrycket av huset. Det här huset kan ju vara som en sommarstuga men det är också ett hus man kan bo i året runt.

Jahapp nu väntar lite planering inför möblering och styling av lägenheten jag renoverat. Imorgon städas den. Jag behöver fixa en del möbler och stylinggrejer som jag kan använda. Igår skrev jag på med en mäklare som ska sälja den så det kändes jättebra, Skönt att få det gjort. Fotograferingen är prellad till måndag men jag är inte säker på att jag kommer att hinna delvis p.g.a. att dagis är stängt på fredag (irriterande..) och delvis för att det är mycket som ska ordnas och jag vill verkligen att lägenheten ska se perfekt ut. När nu får det bli lite fika tror jag. Det är jag värd 🙂 Hoppas du har en fin dag! Kram