Tufft!

Ingen idé att sticka under stolen med att jag tycker det är tufft att vara småbarnsmamma.. Oj oj oj idag var jag själv med barnen fram till 13.30.. och vilket kaos det kunde bli! Alltså bara försöka göra det viktigaste, disk, tvätt och byta om på dom och försöka klä på dom och gå ut.. Tog ex antal timmar! De är så trotsiga båda två och bryter ihop hela tiden.. Oj oj mitt tålamod tryter! Det blir bara för mycket! Jag kanske inte är skapt för detta börjar jag undra!?

Laura i sin favorit-position – on the ”See-saw”. Hon älskar verkligen att gunga på den! 🙂

Det blev lite bättre och lättare när vi kom iväg till parken till slut. De ville gunga i hundra år på tunggrejen iofs då de inte var jämnvikt och jag fick gunga dom fysiskt länge och väl. Tänkte det är väl inte bra heller att de bara sitter still på sina rumpor och inte rör på sig..

Men efter lite om och men fick jag dom att gå med på att leka vid den stora klätterställningen istället. När de väl kom igång hade de jättekul och jagade varandra och jag var med och jagade och var monster och så.. Hemvägen blev ett gi-normous projekt, puh.. De ville inte sitta i vagnen och springer iväg, de ska sitta på nedre delen av vagnen så det blir tungt att kör och dessutom sätter de i fötterna hela tiden och bromsar, de ska in och ut, upp och ner, hit och dit, åka bakåt, åt sidan, bråka med varandra, hej och hå.. Man blir helt tokig på dom..

Nästan ett skämt hur jämngråts och iskallt det är ute.. MEN vi såg vårtecken på vägen hem – blommor börjar komma upp i rabatterna! Halleluja! :)))

Jaja nu efter lunch sover Laura och Wille tittar på IPADen.. Och ikväll ska vi få vara barnlediga och gå på lyxig avsmakningsmeny på Berns! Hihi 🙂 Så underbart och kul ska det bli att bara sitta och njuta och förkovra sig! Och det var allt för nu. Hoppas du har en bra helg! Kram

One thought on “Tufft!

  1. Ja kan vara tufft även att vara småbarnspappa. Vardagen med berg av disk handling tvätt och ta hand om och lämna trotsiga barn varje morgon hör väl till. Och sedan allt annat praktiskt och vara alert på jobbet trots nätter med dålig sömn. Men underbara stunder med våra charmiga barn har vi också. Vi kämpar väl på och imorgon får du ta hand om ditt så tar jag barnen.

Comments are closed.