Uppåt-flow! :)

Sky´s the limit! 🙂

Åkte ut till det hus vi ska renovera nu på förmiddagen och träffat en annan byggchef där. Till det här projektet måste jag välja hantverkare som kan få jobbet klart i tid då vi har en strikt deadline. Hoppas vi får en ok offert av dom snart.

Efter det hade jag ett kul ”möte” med en kompis som hade massa intressanta råd och tips till mig, verkligen på livets all plan 🙂 Det var båda idéer kring hur man skulle få en bättre hy, var man kan investera pengar med bra avkastning och hur man kan få relationen att funka. Hon är himla rolig!

Nu har jag ägnat mig lite åt bloggen.. och har flera samarbetspartners på gång som kommer göra att jag kan tjäna mer pengar på bloggen. Det är ju alltid välkommet!

Strax åker jag ut för en sista kontroll av lägenheten som är i stort sett färdigrenoverad. Äntligen! Nästa vecka får det bli val av mäklare och styling.

Och så är det väl fredagsmys ikväll.. barnen tycker det är så kul med vår nya popcornmaskin, så det blir väl att använda den.

Glad att jag haft en uppåt-period nu som verkar fortsätta skönt nog! Är på gång med alla mina drömlivsplaner om man säger så.. Mer om det framåt! Glöm inte att vi är värda: BARA det bästa! 🙂 Kram till dig!