Väldigt tacksam, Flow!

Njuter av min lilla lounge grupp 🙂

Har på sistånde känt stor tacksamhet för mitt liv. För mitt lilla hus som jag kunnat skaffa till mig och mina barn. Det är mysigt. Min firma går bra. Det faktiskt bara öser in nya jobb nu kul nog! Jag är nu nästan färdig med det stora jobbet med totalrenovering och inredning av den stora villan i Nacka Strand. Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt projekt och huset blir verkligen jätte fint kul nog.

Pojkrummet är nästan klart. den platsbyggda sängen blev fin och jag älskar den här tapeten.
En bit av köket i villan i Nacka Strand.

Jag jobbar med en köksrenovering i Vasastan. Jag ritade upp köket, valde kakel, belysning, väggfärger etc och sköter inköp och kommunikationerna med hantverkarna. En föredetta kollega från ett jobb jag hade när jag pluggade (längesen) har rekommenderat mig till en tjej som jag nu ska få hjälpa att inreda hennes nyinköpta lägenhet.

Idag var jag på ett spännande kundbesök hos en tjej på Östermalm (vi har många gemensamma vänner). En väldigt fin, stor våning har de som jag ska få hjälpa till att inreda. Två barnrum ska bli helt nya, fina rum, en balkong ska inredas och deras master bedroom ska få en make-over. Jag kommer få hjälpa till med inköp av möbler, gardiner, tapeter, väggfärger, dekorationer och så kommer mina hantverkare kommer få bygga en del platsbyggda snickerier och såklart måla och tapetsera. Man vet aldrig vad som händer näst när man är egen företagare.. En av mina personlig styling/shopping kunder råkar vara VD på ett privat vårdföretag. Nu har vi kommit fram till att detta vårdföretag ska erbjuda en tjänst där jag ska hjälpa de boende att med att planera, inreda och ”styla” deras nya lägenheter. Kul med annorlunda uppdrag och det kan nog blir ganska många skulle jag tro. Nästa vecka ska jag jobba lite inredningen i ett hus i skärgården.

Även om det är mycket nu så att säga på jobbfronten känner jag mig ändå så fri som egen företagare. Det är plus och minus med allting såklart. Man måste ha en inre trygghet och en förmåga att släppa taget om oro o.s.v. om man ska ha eget företag och må bra i det tror jag. Och välja att ha tillit och tro att det kommer gå bra, för då gör det det också. Det är så grymt också såklart när man har småbarn. Att i stort sett alltid kunna vara flexibel och inte behöva be någon chef om ledigt etc.. Semester ska jag ta mig i juli i alla fall. Det ska bli skönt. Skärgården, Ängsbacka och ev. någon camping blir det nog.

Nä, hög till för sängen.. imorgon väntar pressfrukost och besök i våningen på Östermalm med min hantverkschef. Innan måste jag hinna lämna barnen hos Mange.. oj oj.