Vända rädslor och oro till att ”ta actions”

img_7186

Inatt har jag drömt mardrömmar och lite ”stressdrömmar” tror jag det är. Drömde bl.a. att jag lämnat Laura på en brygga vid vattnet och sprang på en tågperrong för att försöka rädda henne från allt som kunde hända.

På morgonen vaknade jag och kände mig lite orolig och rädd. Det har egentligen inte hänt något – ibland kan det bara vara kopplat till hormoner eller kanske normalt om man är människa?

När jag känner mig orolig eller rädd kan det ta ett tag, men sen försöker jag kanalisera den energin in i att ta mig för mina jobb, hemmet osv. Den energin kan faktiskt funka som en motor till att få saker gjorda och gå in och skapa/vara kreativ.

Idag kom det upp oro för min ekonomi. Då kom jag såklart på att jag behöver sätta mig och affirmera järnet. Pengar är ju bara energi, som vi får låna och inget ”fult”. Vi behöver ju dom alla i alla fall en viss mängd för att överleva, ta hand om våra barn osv.

Mina affirmationer för pengar och ekonomi ska jag sätta mig med nu, men kan ju dela dom med dig först tänkte jag 🙂 Jag brukar ofta kombinera affirmationerna med smileys om jag skriver dom – oavsett gäller det att komma till att känna ”YES-känslan” som ligger i att man redan nått sitt mål. Bra att skriva affirmationen i tack-form – tacka ”Universum/vår starkare kraft” för allt det goda som ”Universum” vill skicka in i våra liv.

Tack för att pengar kommer lätt och ofta! 🙂

Tack för att jag nu lever i ett tillstånd av överflöd! 🙂

Tack för att mina inkomster alltid är större än mina utgifter! 🙂

Jag är så lycklig och tacksam för jag har alltid så mycket pengar som jag behöver!

Tack för att jag tjänar x-tusen i månaden. 🙂

Tack för att jag jobbar med det jag älskar att göra och tjänar bra med pengar på det! 🙂

Tjoho, nu blir jag laddad att möta dagen! Hoppas du fick lite inspiration! 🙂

Ge oss gärna dina tankar/idéer om detta, eller ställ frågor här!