Cilla Ribbing är inredare på Ribbing Styling. Anlita mig för att inreda din bostad eller projektleda ditt renoveringsprojekt. Även homestaging. Ring nu 070-734 05 21, info@ribbingstyling.se

Vildingarna Wille och Laura ?

Jag är inredare och stylist. Driver företaget Ribbing Styling http://www.ribbingstyling.se sedan 2007 där jag jobbar med homestaging, inredning, renovering och personlig styling. Jag heter Cilla Ribbing och är mamma till två barn, Wille närmar sig 4,5 år och Laura snart 3 år. De ger mig massor av kärlek och skratt varje dag och tar det mesta av min tid (så livet har förändrats mycket jämfört med mina många år som singel). Entreprenör, stylist, inredare, konstnär, självutvecklingscoach, frilansjournalist och sångerska är jag. Jag har separerat ifrån barnens pappa Mange och bor nu med barnen i ett radhus i Fiskarhöjden som jag totalrenoverat innan vi flyttat in. En dröm att bo i ett litet hus som jag själv fått inreda precis som jag vill.