Vet inte om jag ska fortsätta blogga!?

Känns lite jobbigt. Jag tycker det är så kul att blogga och allt. Men jag känner att jag inte hinner med. Om man ska växa som bloggare och ha många läsare – vilket jag skulle vilja – måste man jobba med bloggen som ett halvtidsjobb och lägga ut 3-4 inlägg per dag. Det går inte ihop riktigt tidsmässigt för mig och det är jobbigt att vara uppe sent och blogga efter barnen lagt sig. Men egentligen känns det också synd att lägga ner bloggen.. och tråkigt jag var uppe i rätt många läsare, men de har gått ner snabbt nu när jag jobbar mycket mindre med den. Ja, jag är lite kluven.. Men sen jag drog igång min firma och jobbar rätt mycket så har jag bara lagt ut ca ett inlägg per dag och har svårt att få till allt detta fotande som bloggandet kräver.. Ja, ja får tänka på saken. Tycker det är roligt att många ändå följt min blogg under den här tiden.. Kram till dig min kära läsare

15 thoughts on “Vet inte om jag ska fortsätta blogga!?

Comments are closed.