Viktigt att påminna sig om The law of attraction

Bild ifrån en av mina självutvecklingsworkshops
Bild ifrån en av mina självutvecklingsworkshops

Allt man lärt sig kan man glömma bort och ”gamla grammofonskivor” kan börja spela i huvudet. Det jag tror på och vet är sant är att jag varje dag skapar mitt liv med mina tankar, känslor och handlingar. Det är vad som menas med The law of attraction. Allt vi tänker, fokuserar på ”växer”/ får vi mer av. Därför är det viktigt att uppmärksamma negativa/oönskade tankar som nästan på ett omedvetet plan slinker sig in i huvudet – det gäller mig liksom alla människor. Det är naturligt att också dessa tankar kommer, det kan vi inte göra något åt. MEN vi kan efter att en första tanke, eller flera negativa tankar dykt upp VÄLJA andra mer positiva tankar. Dessa tankar som ligger i linje med det vi vill ha in i våra liv, våra drömmar, passioner osv. Då kommer de istället förverkligas i våra liv. Det vi VILL ha. Nu när det dyker upp tankar hos mig som ”jag kan inte”, ”det går inte” eller ”det är omöjligt” försöker jag ändra dem till motsatsen d.v.s affirmera. ”Jag kan” eller ”självklart klarar jag detta”. ALLTING ÄR JU MÖJLIGT! Jag har fått detta bevisat för mig så många gånger! Jag har t.ex. fått 2 friska, fina barn trots att läkare sagt till mig att det skulle bli väääligt svårt, praktiskt taget omöjligt. När jag startade min inredningsfirma för många år sen nu sa människor i min närhet ”ska du bli arbetslös? och ”vill du förlora din lägenhet?” – ingen vidare stöttning m.a.o. Men det var desto roligare, häftigare att bevisa att de människorna hade fel och att allt faktiskt var möjligt! Behövde påminna migsjälv idag om dessa saker och tänkte att det kändes fint att ge det vidare till er också. Missa inte att börja tillämpa attraktionslagen medvetet i ditt liv och detta görs genom att affirmera. Jag kommer dela med mig av mycket mer erfarenheter och kunskaper inom detta område här på bloggen framåt. 🙂

4 thoughts on “Viktigt att påminna sig om The law of attraction

Comments are closed.