Vilka underbara människor det finns!

Det kändes lite tungt idag allting. Det kan kännas lite ensamt ibland att vara bloggare.

Hittills är det ju ändå mest ”envägskommunikation”. Och även om jag känner att det hela tiden går framåt är det ju en lång väg kvar till där jag vill vara som bloggare.

Men så finns det ju änglar överallt 🙂 Var och träffade min fina vän Caroline! Vi kom in på massa intressanta diskussioner och hon gav mig en massa pepp och idéer kring bloggandet och annat. Skönt också att bolla kring att jag vill hitta ett deltidsjobb. Jag har svårt att hitta motivationen att söka jobb ibland.. Det känns som en djungel.. Funderar på om jag kan vara dyslexiker också för när jag läser kan jag hoppa över ord och det känns som ord flyttar på sig och så blir det en del stavfel.. Hm.. jaja vem vet.. Det var himla fint och gav mig jättemycket i alla fall att träffa Caroline idag! 🙂 Vi behöver alla varandra.

4 thoughts on “Vilka underbara människor det finns!

    1. Åh tack, & tack själv verkligen! & tack för den fina texten du skickade till mig också! 🙂 Jaha va kul om jag gör det! Kram <3

Comments are closed.