Work in progress.. Roligt att styla :)

Är ganska slut. Har varit och jobbat i renoveringsobjekts-lägenheten.. Verkligen sluttampen nu.. Men måste nog jobba en halv dag till för att hinna till fotot vid lunchtid.

Jag tror att det kommer bli rätt bra kul nog. Everything’s coming together! 🙂 Men OBS det här är inte klart.. en del tavlor är inte ens uppsatta här och jag kanske ändrar fler grejer. Men en sneek-peak – kolla här!

Balkongen är rätt stor faktiskt. Lite svårare att styla på vintern men jag fick försöka hitta en nivå som inte ser för mycket ut samtidigt som det ger en hint om vad som komma skall.
Vardagsrummet. Ganska litet i.om. att jag delat av det så det blir ett sovrum också.. men jag tycker ändå det funkar. Det är ju en trend nu att man vill ha så många rum som möjligt på antalet kvm. Parallellt med öppen planlösning-trenden. OBS inte klarstylat, jag ändrar nog kuddarna och spegeln ska upp.. but getting there..
Sovrummet som var det gamla vardagsrummet med innerfönster. Inte klart men ni kan se vart det barkar..

Ja ni får se det färdiga resultatet sen – jag lägger nog ut mäklarbilderna i veckan här. Ska bli så spännande att lägga ut den och sälja nu! 🙂 Affirmerar ett rekordpris såklart! 🙂