Wow! Idag hade jag en jäkla tur!

img_8071

Jag skulle åka till frissan. På vägen var det en man från en annan bil som tutar och ropar. Han skriker från sin bil att jag har punka på ett däck och så säger han ”jag ska hjälpa dig”. Jag kör in på en bensinmack som är typ 20 meter längre bort (tur). Och det kommer fram att han är bilmekaniker (!) som jobbar på en verkstad i vårt område. Han parkerar sin bil och kommer med en påse till min bil OCH börjar direkt kolla och fixa min punka! 🙂

OMG, what are the odds? 🙂 Jag tänkte han fixar väl bara den så jag kan köra till en verkstad och fixa på allvar.. men nejdå han limmar och allting så han säger att jag kan köra till Malmö om jag vill med däcket – att det är fixat ”for good” typ! 🙂 Wow alltså ibland har man tur! 🙂 Jag betalade honom lite – (fast jag inte tror han skulle krävt det). Tacksam! 🙂