Wow, livet blir magiskt när man följer sin intuition.

Det känns verkligen magiskt nu, mitt liv. Jag har så kul när jag jobbar. Åker som en skottspoling runt om i stan, i massa butiker och köper in grejer och planerar alla mina roliga homestaging- och inredningsuppdrag. Älskar ju att shoppa, färg och form och vara kreativ! Och det finns så mycket roliga nya inredningsgrejer nu. Men det gäller såklart att inte köpa för mycket nytt hela tiden.. för desto mer jag köper desto mindre vinst för mig. Men i.o.m. att jag är i en nystartsfas och hade minskat ner mitt lager rätt mycket så behöver jag bygga upp mitt lager av stylinggrejer igen såklart.

Lever nu äntligen i den magiska spännande världen igen där allt kan hända! 🙂

Åkte först till homestagingen i midsommarkransen och gjorde några sista grejer och kollade till blommorna. Hade ju glömt dom ute inatt.. men tänker om de inte ser bra ut får jag köpa nya imorgon. Fotot är imorgon så det blir kul att träffa kunden och en ny mäklare som jag kan odla kontakten med 🙂

Sen brände jag vidare till en galleria och mötte upp hantverkschefen som hjälpt till med att måla om i våningen i Vasastan för att få nycklarna. Jag tänkte att han har varit så bra att ha och göra med och varit snäll och haft tålamod med mig även på andra jobb.. så min intuition sa mig att jag skulle bjuda honom på fika..

Det händer magiska grejer när man följer sin intuition! Han sa att han hade ett stort jobb på gång i ett glammigt sommarområde. Hela tre hus ska han renovera upp åt en man som har massa pengar OCH Samir sa att han skulle tipsa om mig! Wow, tre hus på landet! JA TACK! 🙂 Hehe. Hoppas det blir något – det skulle var så kul! 🙂 Mer magi och positiva vibbar fick jag i.o.m. att mäklaren i Botkyrka ska förmedla mina homestaging tjänster OCH en inredarkollega berättade att en lägenhet i samma port som jag ska sälja och samma storlek fast i.o.f.s. lite längre upp och med aningen bättre planlösning.. hade sålts till ett rekord högt pris! Måste båda gott!

Jag blev lite sen till dagis idag.. j-kla köer! Men det var kul att överraska barnen lite – impulsköpte en liten studsmatta som jag tänkte att både jag och barnen (och Mange kanske) kan hoppa av oss på. Kolla här!

Har alltid gillat att studsa på massa olika sätt har jag kommit på. Man har sina egenheter 🙂 Ok, that’s all for today.. Nite nite  & hugs