Wow vilken dag! :)

Wille chockades lite av första vågens kraft!

Har haft en fin dag hittills.. Barnen fick leka på stranden och doppa fötterna lite i havet för första gången. Det var superspännande och lite läskigt tror jag för dom i början. De älskade att gräva med sina spadar och bygga sandslott och försökte väl gräva ner sig själva i sanden också. För mig blev det lite intensivt, för fick vakta på dom som en örn för det var jättestora vågor och speciellt Wille började försöka springa lite väl långt ut i vattnet.

Det var svårt att få dom ifrån stranden för de hade så kul. De var är ju lite lugnare att ha dom uppe vid barnpoolen.. Där kan ju de bada med sina ”arm-things” och jag kan sitta på land och vakta lite mer relaxat.

Wille och Laura fick en gullig delfin att leka med i poolen.
Vi fick jättesöta mysiga små badrockar till barnen på rummet. Cozy 🙂

På eftermiddagen så var min syster och mamma så snälla att de erbjöd sig vakta barnen så jag äntligen kunde vara med på tennis med pappa, syskonbarn, ingifta o.s.v. Otroligt fin tennisbana längst upp på berget som man kunde åka flera hissar upp till.

Lite av tennisgrabbarna 🙂

Så underbar utsikt därifrån! Jättekul var det att spela, även om jag inte kände att jag hade min vanliga energinivå p.g.a. förkylning o.s.v. Och är ringrostig på tennis.. eller ja, jag är ju en typ nybörjare, bara spelat lite på semestrar o.s.v., men jag brukar bli bättre efter lite övning.. Nu är det snart dags för middag. Blir mysigt. Ikväll blir vi visst en lite mindre skara – inte alla 20 pers.. Ja det var en liten dagsrapport. Hinner inte blogga så mycket som jag kan här, men det blir mer hemma sen. Hoppas du har det bra! 🙂

5 thoughts on “Wow vilken dag! :)

Comments are closed.