Wow vilken julshow! :)

img_0927

Kära läsare. Tacksam att du checkar in här! Idag kan jag sprida vidare lite julstämning till dig!

Vi var nyss på en jättefin julkonsert med Immanuel Gospel, en kör jag tidigare sjungit med i i massa år. Jag var med igen en kortis innan Laura kom, men efter det har det inte funkat med barnen och allt.

Älskar verkligen gospelmusik. Jag är inte religiös – mer ”bara” andlig, men gospeln är underbar för den är stämningsfull, svänger och man känner att det är något mer än bara musik. Den talar till mitt hjärta på något sätt och jag får ofta nära till tårarna. Lyssna här vad fint! 🙂

Barnen var lite överallt men man måste bara göra saker ändå fast det är så som småbarnsfamilj. Blir ju tråkigt att bara vara hemma hela tiden och de river ju omkring där också. Här är i slutet av konserten – en av mina favoritlåtar Hallelujah! Så underbar! 🙂 Lyssna! (Barnen var rätt trötta här som ni ser..)

5 thoughts on “Wow vilken julshow! :)

  1. Hej, den här sidan är hilarious! Bästa ironisajten på länge:). Bara namnet, ”glammamman” med omslagsbilden med papiljotter??.
    Go girl, vi behöver skratta mer. Kram

Comments are closed.