Wow Wow Wow!!! Rekord igen! :)

Är så glad! Igår var det rekord i antal besökare på bloggen – 929 views och 731 besökare! Skulle jag ha så många varje dag skulle det betyda att bloggen gjort ett rejält kliv upp till över 5000 unika läsare i veckan och över 6500 views!

Före- och efterbilder på mitt renoveringsobjekt var väldigt intressant för er läsare uppenbarligen och det bådar gott för jag kommer ju kunna ha massor av såna i.om. att jag börjat jobba för fullt som inredare igen! Men bara såklart om kunden är med på noterna.

Måste ligga i lite också med att få samarbete med sponsorer o.s.v. Nu har jag tänkt att nummer ett är att jag tycker det är så kul och att jag bygger upp min låskrets.. nummer två är att få till sponsorer.. Men borde prioritera det lite nu egentligen. Måste få tid till det bara. Jag öppnar nu upp och välkomnar framgång på alla livets plan! 🙂