Yes! :)))

Äntligen fick jag till en bra deal med hantverkarna! Skam den som ger sig. Mycket jobb men väl värt! Det kommer nog bli jättebra nu med huset vi ska renovera på landet. Bara man inte ger upp och fortsätter affirmera och tänker positivt så kommer det en bra lösning förr eller senare! 🙂 (Men j-klar vad frustrerande det varit..)

Känns som mycket går bra nu skönt nog. Har flow både med jobb och känner mig allmänt rätt uppåt. Renoveringsobjektet blev bra till slut och klart efter alla vändor med hantverkarna o.s.v. Mycket tålamod har krävts och det har tagit lite längre tid än vad jag trodde. Men nu är det ute på marknaden och det är jättespännande! Håll tummarna! 🙂 Roligt nog har jag fått massor av bra respons ifrån vänner, kollegor och samarbetspartners.

Har varit och planerat homestagingen av en stor våning i stan idag också. Det behövs målas ganska mycket väggar och snickerier före vår styling om det ska bli tipp-topp till visningarna. Även ett golv behöver målas på med vit golvfärg. Ni ska få lite mer insikt i det här projektet framöver, om det är ok för min kund.

Nä nu ska jag laga mat till barnen och äta middag sen. Vill verkligen umgås med dom också efter vi ätit. Man får ju inte se dom så mycket under veckorna och de är ju så goa! 🙂

2 thoughts on “Yes! :)))

Comments are closed.