Okategoriserade

Varför får jag inte älska mitt liv?

Det finns inget värre än när folk mår dåligt av att jag mår bra.

När man klagar på livet då tycker folk att man ältar. När man är glad över vad man har då tycker folk att man skryter. Hur vill folk egentligen ha det undrar jag? 

Jag har jobbat för det också

Det finns många svartsjuka personer som inte tycker om andra som har pengar och både kan köpa och göra det man vill. Jag förstår det till en viss del och jag kan säga att jag också kan bli irriterad på andra med pengar som köper lite för mycket onödiga saker. Det kanske jag också har gjort nån gång, men jag älskar mitt liv och jag kommer att fortsätta må bra så länge jag kan. För tänk om det tar slut fortare än man trott. Det är bättre att leva ett bra liv medans man kan.

Jag möte min drömman

För några år sedan träffade jag min drömman när jag var ute på en resa. Vi träffades på stranden när jan råkade kliva på min handduk när han och hans kompisar kastade boll till varann. Sen träffades vi i flera dagar på stranden med både hans och mina kompisar. Och sen dess har vi varit oskiljaktiga. Och när vi kom hem fortsatte vi att träffas först som kompisar som sedan bytes ut mot känslor.

Min historia och dagar

Här kommer jag skriva om mina dagar, våra resor och allt vad vi hittar på. Lite tips och trix kanske också kommer in. Det vet jag inte än. Jag kommer ta det som det kommer.