Cilla Ribbing är inredare på Ribbing Styling. Anlita mig för att maximera försäljningspriset vid homestaging, inreda din bostad eller leda ditt renoveringsprojekt. 070-734 05 21, info@ribbingstyling.se

Vildingarna Wille och Laura ?

Lite info om mig utöver att jag är inredare och stylist. Driver företaget Ribbing Styling http://www.ribbingstyling.se sedan 2007 där jag jobbar med homestaging, inredning, renovering och personlig styling. Jag heter Cilla Ribbing och är mamma till två barn, Wille 3 år och Laura drygt 1,5 år. De ger mig massor av kärlek och skratt varje dag och tar det mesta av min tid (så livet har förändrats mycket jämfört med mina många år som singel). Entreprenör, stylist, inredare, konstnär, självutvecklingscoach, frilansjournalist och sångerska är jag. Delar mitt liv med min sambo Mange som är en 2 meter lång halvkorean, pianist och musiklärare. På grund av den vattenmänniska jag är så bor vi på Lilla Essingen nära vattnet. Jag tillhör en stor familj med 2 föräldrar, 3 syskon och 9 fina syskonbarn. Jag är halvamerikan, så det blir mycket engelska i storfamiljen och jag pratar engelska med barnen också. Är tokig i glammiga, glittriga, eleganta, coola, roliga kläder, inredning, smink mm! Jag vill ge er inspiration och hjälpa er hitta glammiga fynd överallt, på nätet och i affärer.