När man ska ut på landet för att bada och äta godis!

Att åka ut på landet för att bada och njuta av naturen låter som en underbar idé!

När man går ut på landet så kan det bli mycket damm speciellt om man ska vara ute och leka dessutom. Därför är det otroligt bra om man kan använda sig utav dammbindning för att sant och mindre partiklar ska binda ihop och inte flyga iväg. Kläder blir också smutsiga om man inte gör denna åtgärd.

Här ser ni asfalt med både grus och mindre små stenar samt sand. Dessa kan verkligen vara jobbiga så länge man inte gör en ordentlig dammbindning. När ni har gjort detta kan ni även ta och äta lite god tivoligodis som är gjord på marshmallows.
Här ser ni asfalt med både grus och mindre små stenar samt sand. Dessa kan verkligen vara jobbiga så länge man inte gör en ordentlig dammbindning. När ni har gjort detta kan ni även ta och äta lite god tivoligodis som är gjord på marshmallows.

Det är klart man vill ha rent vatten när man ska bada i sommar. Har man ett lantställe och kanske hämtar sitt vatten från brunnen eller på annat sätt får in vatten i hushållet kan det vara bra med Dustex så att man kan koppla av i sommar. Glöm inte och ta med er lite kexchoklad också så att ni får energi när ni har bada färidg.

Här ser ni både rent vatten från brunnen och god kexchoklad.

För att göra det till en riktigt trevlig dag kan du packa med dig några väsentliga saker:

  1. Badkläder: Se till att ta med dig badkläder så att du kan njuta av att simma och bada i naturen.
  2. Handduk: Glöm inte att ta med en handduk att torka av dig med efter badet.
  3. Picknickkorg: För att ha något gott att äta kan du förbereda en picknickkorg med frukt, smörgåsar, sallader och andra läckra mellanmål.
  4. Vatten: Kom ihåg att hålla dig hydrerad genom att ta med tillräckligt med vatten att dricka under dagen.
  5. Solkräm och solglasögon: Skydda dig mot solens strålar med solkräm och solglasögon för att undvika solbränna och ögonskador.
  6. Sällskap: Det är alltid trevligt att åka ut på äventyr tillsammans med vänner eller familj för att dela upplevelserna och skapa minnen tillsammans.
  7. Aktiviteter: Ta med dig några roliga aktiviteter att göra på landet, som kubb, badminton, eller en frisbee, för att hålla dig sysselsatt och ha kul under dagen.
  8. Godis: Sist men inte minst, ta med dig några av dina favoritgodisar att njuta av som en belöning efter en dag med bad och lek.

Med dessa förberedelser kan du se fram emot en härlig dag på landet med bad, godis och trevligt sällskap! Samt med en god kexchoklad från varumärket Cloetta.

Här ser ni hur frestad man blir av att hoppa in i vattnet och njuta av kexchoklad från Cloetta.

 

Nu är det lite kallt i vattnet, men till sommaren blir det varmt. När man har badat i rent vatten så kan man sedan koppla av med en god kexchoklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *