Hallonsnören från Malaco

Hallonsnören från Malaco: Så här tillverkas de populära godisarna

Hallonsnören från Malaco
Hallonsnören från Malaco

Hallonsnören från Malaco är en populär godisprodukt som har funnits på marknaden i många år. Dessa söta och sega godisbitar har en karakteristisk hallonsmak och är en favorit bland både barn och vuxna. Malaco är ett välkänt varumärke i Sverige och deras godisprodukter, inklusive hallonsnören finns tillgängliga i många lokala butiker och online.

Hallonsnören från Malaco är tillverkade av högkvalitativa ingredienser och är en av de mest älskade godisprodukterna i Sverige. Dessa godisbitar är tillverkade av bland annat vetemjöl, melass, glukossirap, socker och lakritsextrakt. De är också tillgängliga i olika storlekar och förpackningar vilket gör det lätt för konsumenterna att välja en som passar deras behov.

Många människor älskar att äta hallonsnören från Malaco som ett mellanmål eller som en efterrätt. Dessa godisbitar är också populära på fester och andra sociala tillställningar. Oavsett om man är en fan av hallonsmak eller bara gillar söta och sega godisbitar, är hallonsnören från Malaco ett utmärkt val.

Historien om Hallonsnören

Ursprung

Hallonsnören är en populär godis från Malaco som har funnits i över 40 år. Ursprungligen skapades godiset av Malacos grundare som ville skapa en produkt som var både sött och surt samtidigt. De lanserade godiset på marknaden under 1970-talet och det blev snabbt en favorit bland svenska godisälskare.

Hallonsnören är tillverkade av gelatin och har en smak av hallon. Godiset är mjukt och segt och har en karakteristisk röd färg. De är formade som små snören och är mycket populära bland barn och vuxna.

Malaco företagshistoria

Malaco grundades 1934 i Malmö och var det första lakritsföretaget i Sverige. Företaget har sedan dess expanderat och tillverkar idag en mängd olika godisprodukter. Malaco är idag en av de mest välkända godistillverkarna i Sverige och har en lång historia av att skapa godis som är både gott och roligt.

Malaco är känt för att skapa innovativa produkter som är populära bland både barn och vuxna. Hallonsnören är ett exempel på en produkt som har blivit en favorit bland svenska godisälskare. Malaco fortsätter att skapa nya produkter och utveckla sin befintliga produktlinje för att möta kundernas efterfrågan.

Produktinformation

Ingredienser

Malaco Hallonsnören är en godisprodukt som tillverkas av Cloetta AB. Ingredienserna i hallonsnören inkluderar socker, glukossirap, stärkelse, modifierad stärkelse, gelatin, surhetsreglerande medel (natriumcitrat), färgämnen (E120, E141), aromer och vegetabilisk olja (kokos, raps).

Näringsinnehåll

En påse Malaco Hallonsnören väger 94 gram och innehåller cirka 350 kcal. Varje påse innehåller 78 gram kolhydrater, varav 53 gram är sockerarter. Proteinhalten är cirka 4,5 gram per påse och fettinnehållet är cirka 0,2 gram per påse.

Förpackningsalternativ

Malaco Hallonsnören säljs i påsar som väger 94 gram. Godiset är även tillgängligt i andra förpackningsstorlekar och kan köpas i lösvikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *